Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Myrthe Regelt het

Amsterdam Wedding Planner

[WAT WE DOEN]

Als ervaren high-end full-service wedding experts in Amsterdam, bieden wij een totaalconcept van planning en styling. Laat ons jullie complete wedding op creatief hoogwaardig niveau met jullie ontwerpen en uitvoeren.

[DIENSTEN]

Hoe kunnen wij jullie helpen?

Vanuit onze mode -, events – & horeca achtergrond verzorgen we de complete flow van jullie dag; The looks, the feel, the vibe! Wij hebben de expertise en ervaring om jullie wensen te overtreffen.

wedding planning

Met onze creatieve breinen en strakke planningskills ontzorgen we jullie compleet in het ontwerpen en uitvoeren van jullie unieke en persoonlijke wedding.

Styling

Onze styling service loskoppelen van planning? Dat kan.

Ceremoniemeester

Op aanvraag kan een planner uit ons team jullie ceremoniemeester voor 1 dag zijn.

[WAT WE DOEN]

waar grenzen vervagen, creativiteit regeert en het onmogelijke werkelijkheid wordt.

Weddingplanner amsterdam

Over Myrthe

Myrthe Regelt Het. Een knipoog naar Myrthe Nijboer, die in 2015 de basis legde voor wat later uit zou groeien tot het wedding expert bedrijf dat het nu is. Vanuit haar liefde voor mode, horeca en hoogwaardig georganiseerde ervaringen is ze nu de bezielende kracht achter Myrthe Regelt Het. Met haar jarenlange ervaring, never-ending creativiteit en oog voor detail, leidt ze met trots een team dat niet alleen weddings plant, maar vooral elk bruidspaar weer verrast met met een onvergetelijke wedding!

[PORTFOLIO]

Real Weddings