Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Bruiloft stylist

Een bruiloft stylist heeft een belangrijke rol in het omzetten van jullie visie tot realiteit. Myrthe Regelt Het is ondertussen een senior in de wedding branche en heeft al talloze stellen een onvergetelijke dag verzorgd. Onze stijl kenmerkt zich door high-end, groots en gek. We zoeken graag de grenzen op en gaan daar soms weleens overheen. Geen uitdaging is ons te gek! Wil je graag kennismaken of we een goede match zijn? Maak snel een afspraak voor een introductiegesprek! Wil je eerst zien wat wij in huis hebben (wat we heel goed kunnen begrijpen)? Bekijk dan ons portfolio waar je kunt zien hoe we visies van anderen met de bekende Myrthe Regelt Het twist hebben neergezet.

[BRUILOFT STYLIST]

Wat doet een bruiloft stylist?

Een goede bruiloft stylist zorgt ervoor dat de look-and-feel van de bruiloft haarfijn is afgestemd op de persoonlijkheden van het bruidspaar. Het volledige ontwerp en de decoratie van een bruiloft ligt in de handen van een bruiloft stylist. Van het selecteren van de bloemstukjes op tafel tot de stukjes stof die vastgeknoopt zijn aan de stoelen waar men op zit.

Een bruiloft stylist kan schakelen tussen een helicopterview (om het algehele thema en de sfeer van de bruiloft te bewaken) en een scherp oog om ervoor te zorgen dat elk detail klopt en goed op elkaar aansluit.

Waarom zou je een bruiloft stylist inhuren?

Het is natuurlijk in de basis al fijn om het stijlen uit te besteden aan iemand die er verstand van heeft. Alleen gaat het inhuren van een bruiloft stylist veel verder dan simpelweg een locatie leuk aankleden. Het gaat om het creëren van een authentieke ervaring die volledig past bij jullie als bruidspaar.

Door al in de beginfase nauw samen te werken met het bruidspaar is het mogelijk om een uniek concept neer te zetten. Luisterend naar jullie verhalen, dromen en visies maken wij een concept die perfect aansluit bij jullie persoonlijkheden en de gewenste sfeer van de grote dag.

[BRUILOFT STYLIST]

Stappenplan naar jullie bruiloft

Het begint allemaal bij een introductiegesprek. Zodra jij ons formulier hebt ingevuld nemen we snel contact met je op. We nodigen jullie beide uit om bij ons langs te komen om te horen wie jullie zijn en wat jullie voor ogen hebben. We weten precies hoe we het onderste uit de kan moeten halen door de juiste vragen aan jullie beide te stellen. Om de dag écht bij jullie persoonlijkheden te laten passen gaan we ook diep in op jullie als persoon en verleden.

Na dit kennismakingsgesprek sturen we jullie een indicatieprijs toe. Is dit akkoord, gaan we samen op locatiebezoek, stellen wij een stylingplan op en geven jullie een gedetailleerde offerte op maat.

We hebben door de jaren heen een netwerk aan originele partners/leveranciers opgebouwd waar we veel mee samenwerken. De styling is volledig uniek en zal zowel bij jullie visie als persoonlijkheden passen. We zullen de gekozen locatie(s) volledig transformeren (inclusief bloemen, grafische vormgeving en extra entertainment).

Wat maakt ons uniek?

Maar al te graag blijven wij weg van ‘standaard’. Waarom zou je een doorsnee bruiloft willen als jullie dat als stel niet zijn? Ieder stel is uniek en daar hoort dan ook een unieke bruiloft bij. Eén die volledig afgestemd is op jullie persoonlijkheden. Alleen op deze manier kan elk detail een verhaal vertellen dat alleen bij jullie hoort.

Precies de reden waarom wij maar al te graag de grenzen opzoeken (en hier soms overheen gaan). Traditioneel maakt plaats voor creativiteit, high-end en een vleugje rauw. Van de grootste uitdagingen krijgen wij de grootste glimlach op ons gezicht. Hoe gekker de ideeën, hoe beter!

We streven naar grootse bruiloften met een ‘edge’. Ondanks de grootsheid wordt er niet ingeleverd op details en verfijning. Juist wordt er enorm veel aandacht besteed aan de details, die elk weer een verhaal vertellen die past bij jullie als bruidspaar.

[MRH WEDDINGS]

Is Myrthe Regelt Het jouw bruiloft stylist?

Wil je net zoals je voorgangers (150+ stellen ondertussen) ook Myrthe Regelt Het jullie bruiloft laten stijlen? Laten we dan snel een introductiegesprek inplannen om te kijken of we een match zijn.

Wil je eerst nog even rondneuzen in ons portfolio of wij wel “up to the task” zijn? We zijn natuurlijk trots op alle bruiloften die we verzorgd hebben maar deze selectie aan weddings laat onze skills en diversiteit zien.