Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester voor 1 dag

[DIENSTEN]

Ceremoniemeester voor 1 dag

Ontspan en beleef jullie grote dag zonder zorgen met onze professionele ceremoniemeester voor 1 dag. Van het welkom tot het laatste afscheid, wij coördineren elk detail, zodat jullie (én jullie gasten) volledig van elk moment kunnen genieten.

Op aanvraag kan een planner uit ons team jullie ceremoniemeester voor 1 dag zijn.

Wij zorgen als jullie ceremoniemeester dat jullie eigen georganiseerde bruiloft op de dag zelf soepel verloopt.

Binnen ons pakket zitten 3 sessies vooraf. Een tips & tricks sessie, een stok-achter-de-deur-incheck-sessie en een overdrachtssessie.

We starten met de tips & tricks sessie, waarin we jullie op weg helpen en we ervoor zorgen dat jullie aan alle details denken. Vaak hebben we nog allerlei extra idee-tjes om jullie dag uniek te maken. Dat delen we graag met jullie!

Halverwege hebben we nog een (optioneel) check-gesprek en 1 week voor de bruiloft dragen jullie het door jullie afgemaakte draaiboek aan ons over.

Wij bellen alle leveranciers na en zorgen dat jullie dag soepel verloopt, waarbij we uiteraard de hele dag aanwezig zijn om jullie en jullie gasten een zorgeloze dag te bezorgen.
Met deze optie ontlast je jullie vrienden en jezelf, zodat er volop genoten kan worden door iedereen.

Houdt er hierbij rekening mee dat we de populaire data (juni & september) in principe vrijhouden voor weddingplanning aanvragen.

Kosten ceremoniemeester: vanaf 2500,- Incl BTW

Myrthe Nijboer

Myrthe, de bezielende kracht achter Myrthe Regelt Het, is niet zomaar een weddingplanner; ze is een visionair die gedreven wordt door haar passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Met haar jarenlange ervaring, ongeëvenaarde creativiteit en oog voor detail, leidt ze met trots een team dat niet alleen bruiloften organiseert, maar ware kunstwerken van liefde tot leven brengt.

[DIENSTEN]

Vaak gecombineerd met losse styling

Om het helemaal af te maken wordt het inhuren van een ceremoniemeester meestal gecombineerd met onze losse styling dienst.

In de styling van jullie dag kunnen wij ons he-le-maal verliezen, in a good way. We gaan er 300% voor, en creëren een geheel wat écht bij jullie past. We zijn op de hoogte van trends, hebben de materialen in huis en maken voor elke bruiloft materialen op maat voor jullie.

Onze opslag ligt vol met kilometers aan de mooiste stoffen voor onze signature backdrops, en jaw-dropping plafond deco. Ook bijzonder tafellinnen en servetten maken we allemaal zelf voor jullie, zodat het helemaal matcht met wie jullie zijn.

Uiteraard kan het bloem- en groenwerk een grote rol spelen en ook de totale beleving is iets waar in het concept met jullie aan werken.

[MRH WEDDINGS]

Featured in

[REVIEWS]

“Myrthe straalt als ceremoniemeester rust, zelfverzekerdheid en professionaliteit uit, ze is super flexibel en een kei in het omdenken/schakelen, waardoor we vóór en tijdens onze bruiloft het gevoel hadden dat alles volledig onder controle was.”