Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner

HEB IK EEN WEDDINGPLANNER NODIG?

Toch een vraag die steeds meer mensen zichzelf stellen... Kort door de bocht: 'nodig' is natuurlijk een groot woord. Als mens hebben we in eerste instantie liefde, slaap en eten nodig. Dus echt nodig-nodig is het niet. Maar leuk en stress-verlagend is het natuurlijk wel! Want het is me toch wat, die wedding-wereld waar je in terecht komt; ga maar eens googlen. Zeker in deze tijd probeer je ‘je eigen ding’ er van te maken. Maar hoe, waar en met wie? Samen met Barts Boekje geven wij advies op de vraag: Heb ik een weddingplanner nodig?

WEDDINGPLANNER Weet je, er bestaan natuurlijk veel van die handige checklists waarbij je er snel genoeg achter komt dat het inhuren van een weddingplanner goed bij je past (je hebt een drukke baan, je wil geen stress, je wil je vrienden niet belasten etc.) We kennen weinig mensen op wie dergelijke lijstjes niet van toepassing zijn, want he.. Ain’t we all busy?

Waar het, denk ik, vooral op neer komt is, of je er binnen jullie budget geld voor vrij kunt en wilt maken. Want ja.. het is waar dat een planner zichzelf deels terugbetaald doordat er goede onderhandelingsposities zijn. Maar ook ja, je huurt iemand in om werk te verrichten voor je, en dat kost uiteindelijk geld. Logisch. En wij vinden dat dat voornamelijk de overweging moet zijn bij het kiezen voor het werken met een weddingplanner of niet.

Fotografie: suegraphy

Maar wat krijg je daar dan allemaal voor? Het verschilt natuurlijk allemaal per planner, maar globaal kan je sowieso op een aantal dingen rekenen.

Vanaf begin af aan worden jullie ondersteunt in het maken van keuzes en vormgeven van jullie dag. Jullie planner is een sparringpartner met een bak vol ervaring en ideeën en weet natuurlijk als geen ander dat het niet ‘gewoon’ een feestje organiseren is.. en is bekend met alles wat er komt kijken bij het plannen van een bruiloft. Verder (super fijn) heeft de planner een totaaloverzicht van wat er nog gedaan moet worden en wordt er dus niks vergeten! Ook mega fijn is dat jullie planner een groot netwerk heeft van leveranciers en kan jullie koppelen aan leveranciers die passen bij jullie stijl, persoonlijkheid en budget.

westerliefde trouwen wedding styling

Je hoeft natuurlijk niet bang te zijn dat je nu zelf niks meer met je bruiloft te maken hebt, er zijn veel keuzes en taken die alleen jullie zelf kunnen doen. Denk aan: het opstellen van de gastenlijst, het kiezen van al het eten en drinken wat er geserveerd gaat worden en het nadenken over welke nummers je graag wilt horen tijdens de ceremonie. Maar ook het schrijven van jullie geloftes, het uitnodigen van sprekers, en bijvoorbeeld het voorbereiden van de ceremonie met jullie trouwambtenaar.

Fotografie: Sonja Koning

amsterdam wedding planner en stylist

Uiteraard kun je al jullie input en ideeën delen en jullie planner zorgt er dan voor dat het verwerkt wordt in het geheel.

Jullie planner kijkt kritisch mee of keuzes passen binnen jullie concept en als je wilt ook budget. En ze helpt bij het maken van de moeilijke keuzes. Basically komt het dus gewoon neer op: wel de lusten, niet de lasten. En ja, dat is natuurlijk hartstikke prettig! Heb je besloten een weddingplanner in te huren? De volgende stap is dan om te bepalen of je een goede klik voelt met een planner. Want echt, (het ras dat weddingplanners heet) zijn er in alle maten en vormen. Kijk goed wat een planner hiervoor al gedaan heeft, hoe lang ze al werkt (ervaring!), of er recensies te vinden zijn, en of je een goed gevoel krijgt bij de persoon achter de planner. Binnen het team van Myrthe Regelt Het wordt er daarom ook gewerkt met meerdere planners, juist omdat ook elk bruidspaar anders is. Fotografie: divinedayphotography

amsterdam wedding planner

Zijn de lasten voor het boeken van een complete weddingplanner te hoog voor jullie? Of wil je toch echt graag zelf alles plannen? Overweeg dan te werken met een planner of ceremoniemeester voor 1 dag. Dan heb je in ieder geval op de dag zelf geen stress en hoef je geen vrienden te belasten. Binnen deze dienst biedt Myrthe Regelt Het ook altijd tips en tricks sessie aan. Zo kun je tijdens het plannen van je eigen bruiloft toch 1 keer sparren met een professional. Wel de lusten, en maar een gedeelte van de lasten zeg maar. Dus ja, heb je een weddingplanner nodig? Dat bepalen jullie samen.. Heel veel plezier en succes, it’s a great trip

Fotografie: Zelda Bonnet

[REVIEWS]

“Wij zouden jou als WEDDINGPLANNER bij iedereen aanraden. Jouw betrokkenheid, openheid en enthousiasme maakte dat we geen stress hadden van een regenbuitje of windkracht 10.”

We maken graag persoonlijk contact in een introductiegesprek, waarin we onze diensten extra kunnen toelichten en kunnen afstemmen met jullie hoe we de beste match kunnen maken.

Plan nu jullie introductiegesprek in en dan spreken we elkaar snel!