top of page

VIBE GROUP

Concept: Myrthe Regelt Het 

Styling: Myrthe Regelt Het

Event management: Myrthe Regelt Het

Locatie: Westerliefde & Westerunie  

Vibe Group kwam bij ons met het verzoek om een kerstfeest te organiseren welke alle vorige feesten zou overtreffen. Dat zagen wij wel zitten!

Als een klant dan bij het presenteren van ons eerste voorstel vraagt wat we zouden doen als we 10.000 extra konden uitgeven, wisten we dat we all out konden gaan.

Gasten werden ontvangen op het terrein door een vuurshow, een brandend logo van het bedrijf en een haag aan kerstbomen met pieken in de vorm van het logo. Eenmaal binnen was er een ontvangstcomite van mysterieuze Venetian Girls en was de sfeer meteen gemaakt.

Het diner was aan 3 lange tafels in de clubruimte van Westerunie. Tot in de puntjes gestyled en samen met veel decoratie in het plafond maakte het tot een magisch geheel. Geheel onverwacht kwamen er tussen de gangen door verschillende 'black-circus' acts vanuit diverse hoeken van de ruimte.

Een zee van filmende telefoons vertelde ons dat we de juiste acts voor de groep (die al heel wat gewend waren) hadden gekozen. Fantastisch!

Voor een after diner dip was geen ruimte. De groep werd door een groep drummers verrast en meegeloodst naar de feestruimte in Westerliefde. We boekten een knal-band voor ze, en dat ging meteen helemaal los. Cocktails, 3d experience photobooth, dansende hosts en zelfs Lady Gaga kwam nog langs.

One to remember.. Voor de klant, maar ook zeker voor ons.

bottom of page