Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Over ons

Wie zijn wij

[MYRTHE REGELT HET]

Waar verfijnde planning en edgy creativiteit samenkomen

Creativiteit

Bij Myrthe Regelt Het omarmen we creativiteit als kernwaarde, waardoor jullie wedding wordt gevormd door originele ideeën & artistieke flair. Van high end styling, oplossingsgericht denken tot bijzondere beleving, we streven naar creatieve excellentie die elke wedding onvergetelijk maakt.

Professionaliteit

Professionaliteit staat centraal in onze werkwijze. Door onze jarenlange ervaring in weddings, events & hospitality bieden we een strak georganiseerde service met duidelijke, vriendelijke communicatie en een uitvoering met een hoogwaardig gevoel voor detail.

Exclusiviteit

Myrthe Regelt Het staat voor exclusiviteit, waarbij we streven naar unieke en op maat gemaakte weddings die jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Onze toewijding aan exclusiviteit zorgt voor een ervaring die de verwachtingen overtreft.

[WIE IS MYRTHE]

Over Myrthe

Eten, het gaat sowieso altijd over eten. Maar ook dat het moet kloppen, want dat moet ook altijd. Een lading positiviteit, extreem oog voor detail, en de go-getter mentaliteit. Kansen zien, problemen ombuigen naar fantastische oplossingen en een ruimte kunnen transformeren. To name a few elementen die Myrthe, Myrthe maken.

Vanuit haar liefde voor mode, horeca en hoogwaardig georganiseerde ervaringen is ze nu de bezielende kracht achter Myrthe Regelt Het. Met haar jarenlange ervaring, never-ending creativiteit en doorzettingsvermogen, leidt ze met trots een team dat niet alleen weddings plant, maar vooral elk bruidspaar weer verrast met met een onvergetelijke wedding!

“Myrthe: ‘Samen met Walter, Mads & Bobby woon ik in Amsterdam. Opgegroeid in Friesland waar ik de juiste normen en waarden heb meegenomen naar het sprankelende Amsterdam dat nu echt ons thuis is. Ik ken elke hoek, elke hidden gem, en elke verrassende leverancier. Ik werk hard, heel hard, maar geniet ook minstens zo hard. Zo ben ik dit jaar op wintersport geweest en vier ik de zomer met ons gezin in Zuid Frankrijk waar we gaan surfen. Je maakt me blij met bubbels, oesters, glitterbroeken, festivals en avonturen. Alles bij elkaar? Geen probleem!”

[WIE ZIJ WIJ]

Het MRH team

Met heel veel zorg matchen we de juiste weddingplanner of weddingstylist aan jullie wedding. Want wat maakt sterk? Teamwerk! Zo garanderen we controle, rust en vooral een fan-tas-tisch resultaat voor jou!

Vicky

Waar zouden we zijn zonder Vicky? Ze is onze vaste kracht binnen het team. Als Vicky zegt dat ze het regelt, dan wordt het ook next level geregeld.

Ook zij heeft het ‘ik kan creatief denken, maar zorg ook dat het strak geproduceerd wordt’ gen waar we bij MRH zo van houden!

Valerie

Myrthe Regelt Het draait op Valerie haar rust en overzicht.

Deze zet ze ook in om de meest ingewikkelde en spannende weddings en events werkelijkheid te maken. Valerie als planner geeft je de garantie dat alles tot in de puntjes verzorgt is.

Lein

Lein kijkt verder. Waar heeft de klant het meeste aan, wat gaat goed werken? Ze zet haar jarenlange ervaring én Italiaanse kennis in en is de meest zorgzame planner van ons allemaal.

Zoals iedereen die bij Myrthe Regelt Het betrokken is, is ook Lein een knaller van een planner en weet je bij haar zeker dat er geen detail gemist wordt.

Marjolein

Grote publieksevenementen zijn op Marjolein haar lijf geschreven. Als ze er dan ook nog beleving aan toe mag voegen, maak je haar very happy!

Ook voor de uitvoering met het grootst mogelijke oog voor detail zit je bij Marjolein helemaal goed. Haar draaiboeken verdienen echt een award, of twee.

Nika

Nika denkt continu in beeld, heeft altijd de meest unieke ideeen en is ook nog eens goed met bloemen!

Garantie voor een uniek en compleet stylingplan.

Haar achternaam is Hard Werken en ze gaat pas naar huis als alle details naar haar zin zijn.

Stage shiner

Als stagiair bij Myrthe Regelt Het ben je echt onderdeel van ons team.
Je wordt betrokken in alle elementen die er bij het plannen komen kijken, en je gaat mee naar bruiloften en evenementen om heel veel te doen en te leren.

Je weet wat hard werken is, en gaat graag mee op onze gezellige rollercoaster!

[MRH WEDDINGS]

Featured in

[PORTFOLIO]

Real weddings