Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner

[DIENSTEN]

Op Maat Gemaakte Bruiloft ervaringen

[DIENSTEN]

Wedding planning

Laat ons jullie bijzondere bruiloft van A tot Z ontwerpen met ons unieke totaalconcept. Van gedetailleerde planning tot verbluffende styling, wij nemen de regie, zodat jullie zorgeloos van elk moment kunnen genieten.

plannning & styling ineen

Team Myrthe Regelt Het is op haar best als full-service weddingplanner, wanneer we samen met jullie jullie complete verhaal mogen vormgeven.
We hebben ruim 9 jaar ervaring in de breedste zin van weddings, en zorgen ervoor dat jullie dag of weekend tot in detail matcht met wie jullie zijn.
Zowel in het voortraject als op de dag zelf ontzorgen we jullie compleet. We zijn creatief, oplossingsgericht, no nonsense en goed in strak plannen; daar komt vooral heel veel plezier voor jullie uit.
En dat is ons doel: dat het voor jullie leuk is; zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

In een kennismaking gaan we brainstormen, helpen we jullie met het opstellen van de dagindeling en prikkelen we jullie met extra ideëen voor jullie dag. We hebben erg veel verrassende en kwalitatief goede leveranciers waar we jullie graag aan koppelen en zorgen dat aan alles gedacht is. We maken een stylingplan wat past bij jullie en de locatie(s). Het voelt als thuis, maar altijd met de wedding-upgrade die het verdient.

We bezoeken samen de locatie(s), we maken voor jullie een planning, to-do lijsten en zorgen dat jullie binnen de planning en jullie budget blijven. We stellen een draaiboek op, houden alle leveranciers op de hoogte en zorgen er op de dag zelf van begin tot eind voor dat alles goed verloopt en dat jullie en jullie gasten zich nergens zorgen over hoeven te maken.

[DIENSTEN]

Ceremonie meester

Ontspan en beleef jullie grote dag zonder zorgen met onze professionele ceremoniemeester voor 1 dag. Van het welkom tot het laatste afscheid, wij coördineren elk detail, zodat jullie (én jullie gasten) volledig van elk moment kunnen genieten.

ceremoniemeester voor 1 dag

Op aanvraag kan een planner uit ons team jullie ceremoniemeester voor 1 dag zijn. Jullie ceremoniemeester zorgt dat jullie zelf georganiseerde bruiloft op de dag zelf soepel verloopt.

We starten met een tips & tricks sessie, waarin we jullie op weg helpen en we ervoor zorgen dat jullie aan alle details denken. Vaak hebben we nog allerlei extra idee-tjes om jullie dag uniek te maken. Dat delen we graag met jullie!

Halverwege hebben we nog een (optioneel) check-gesprek en 1 week voor de bruiloft dragen jullie het afgemaakte draaiboek aan ons over.

Wij bellen alle leveranciers na en zorgen dat jullie dag soepel verloopt, waarbij we uiteraard de hele dag aanwezig zijn om jullie en jullie gasten een zorgeloze dag te bezorgen.
Met deze optie ontlast je jullie vrienden en jezelf, zodat er volop genoten kan worden door iedereen.

Onze styling dienst wordt vaak gecombineerd met deze service, en dat doen we graag!

[DIENSTEN]

Styling

Geef jullie bruiloft een unieke uitstraling met onze losse stylingdienst. We bedenken een concept, zorgen voor de materialen en bouwen alles voor jullie op. En af!

Concept & StyLing

In een kennismaking inventariseren we jullie wensen, gaan we brainstormen en komen we samen tot jullie concept. Na akkoord op een indicatie van een prijs, gaan we op locatiebezoek en stellen we een gedetailleerd stylingplan en een offerte op maat voor jullie op.   We werken met ons eigen materialen en veel originele leveranciers en creëren voor elke bruiloft nieuwe stylingmaterialen, zodat het altijd weer een uniek resultaat geeft. We verzorgen ook graag de bloemen, grafische vormgeving en extra entertainment.

[REVIEWS]

“Wij zouden jou als WEDDINGPLANNER bij iedereen aanraden. Jouw betrokkenheid, openheid en enthousiasme maakte dat we geen stress hadden van een regenbuitje of windkracht 10.”

We maken graag persoonlijk contact in een introductiegesprek, waarin we onze diensten extra kunnen toelichten en kunnen afstemmen met jullie hoe we de beste match kunnen maken.

Plan nu jullie introductiegesprek in en dan spreken we elkaar snel!