top of page

HEB IK EEN WEDDINGPLANNER NODIG?

Toch een vraag die steeds meer mensen zichzelf stellen... Kort door de bocht: 'nodig' is natuurlijk een groot woord. Als mens hebben we in eerste instantie liefde, slaap en eten nodig. Dus echt nodig-nodig is het niet. Maar leuk en stress-verlagend is het natuurlijk wel! Want het is me toch wat, die wedding-wereld waar je in terecht komt; ga maar eens googlen. Zeker in deze tijd probeer je ‘je eigen ding’ er van te maken. Maar hoe, waar en met wie? Samen met Barts Boekje geven wij advies op de vraag: Heb ik een weddingplanner nodig?


WEDDINGPLANNER Weet je, er bestaan natuurlijk veel van die handige checklists waarbij je er snel genoeg achter komt dat het inhuren van een weddingplanner goed bij je past (je hebt een drukke baan, je wil geen stress, je wil je vrienden niet belasten etc.) We kennen weinig mensen op wie dergelijke lijstjes niet van toepassing zijn, want he.. Ain’t we all busy?

Waar het, denk ik, vooral op neer komt is, of je er binnen jullie budget geld voor vrij kunt en wilt maken. Want ja.. het is waar dat een planner zichzelf deels terugbetaald doordat er goede onderhandelingsposities zijn. Maar ook ja, je huurt iemand in om werk te verrichten voor je, en dat kost uiteindelijk geld. Logisch. En wij vinden dat dat voornamelijk de overweging moet zijn bij het kiezen voor het werken met een weddingplanner of niet.

Fotografie: suegraphy

Maar wat krijg je daar dan allemaal voor? Het verschilt natuurlijk allemaal per planner, maar globaal kan je sowieso op een aantal dingen rekenen.

Vanaf begin af aan worden jullie ondersteunt in het maken van keuzes en vormgeven van jullie dag. Jullie planner is een sparringpartner met een bak vol ervaring en ideeën en weet natuurlijk als geen ander dat het niet ‘gewoon’ een feestje organiseren is.. en is bekend met alles wat er komt kijken bij het plannen van een bruiloft. Verder (super fijn) heeft de planner een totaaloverzicht van wat er nog gedaan moet worden en wordt er dus niks vergeten! Ook mega fijn is dat jullie planner een groot netwerk heeft van leveranciers en kan jullie koppelen aan leveranciers die passen bij jullie stijl, persoonlijkheid en budget.