Superstagiair Loes vertelt

Ik zal mij even kort voorstellen.

Ik ben Loes Jonker, 19 jaar en ik ben een laatstejaars MBO-student ‘Event Management’. Geboren en getogen in Friesland, te Heerenveen. Ik woon(de) daar met mijn Moeder (Willemien), Vader (Bert) en met mijn broertje Cas. Mijn oudere broer is 4 jaar geleden al verhuisd naar Groningen en komt in het weekend thuis in het vertrouwde Heerenveen.


Het is nu al weer 3 maanden geleden dat ik begon bij Myrthe en ik schrijf over de piek momenten in de afgelopen maanden; so enjoy!!


Wanneer ik hoorde dat de laatste stageperiode inging wist ik gelijk dat ik bij een wedding planner mijn eindexamen wilde afnemen. Zo ben ik bij 'Myrthe Regelt Het' terechtgekomen en ben ik van het vertrouwde Friesland naar Amsterdam verhuisd om voor Myrthe als stagiaire te werken. 

Het is nu al weer een poosje geleden dat ik mijn eerste gesprek had met Myrthe bij cafe de Pont. 

De klik was gelijk goed en de eerste stappen werden gezet.

Ik begon in Januari. De eerste dagen is het altijd wennen; nieuw kantoor, werkwijze en een nieuwe stad. Gelukkig krijg ik van mama Amsterdam (Myrthe) veel tips en helpt ze mij met het wennen aan alle nieuwe dingen.


Aangezien ik Myrthe haar eerste full time stagiaire ben is het ook wennen voor haar.

Gelukkig krijg ik steeds meer verantwoordelijkheid en ben ik de eerste weken vooral actief om het kantoor en de administratie op orde te krijgen. Zodat de basis gelijk goed is en we er vol voor kunnen gaan. Tussendoor hebben we hier en daar een kennismakingsgesprek met verloofde echtparen. 

Door de kennismakingsgesprekken die Myrthe met de bruidsparen heeft krijg ik een goed beeld van wat allemaal bij het plannen van een bruiloft komt kijken! Ik ben vooral heel erg gaan houden van het nieuwe trouwen en hoeveel mogelijkheden er tegenwoordig zijn. 

Na het opstarten in de eerste weken was ik bij mijn echte eerste bruiloft!

Een winter bruiloft van het echtpaar Anna en Jelle. Myrthe, het team en ik waren werkzaam voor de styling, ceremoniemeester voor 1 dag en de horeca. Het was een prachtige bruiloft en alles verliep goed. Ik vond het vooral heel leuk om het echtpaar te ontmoeten en hen de dag van hun leven te kunnen geven. Anna en Jelle zijn een relaxed en prachtig koppel; als jullie dit lezen heel erg bedankt ik heb er heel erg veel van geleerd! :) 

Door de manier hoe Myrthe werkt en alles ziet voor en tijdens de bruiloft ben ik ook steeds meer zo gaan kijken. Opvallend vind ik hoeveel er eigenlijk bij een bruiloft komt kijken en hoe een grote gunst je het verloofde stel doet met het ‘ontlasten’ door mee te denken en problemen op te lossen. Zonder dat de voorbereiding een last voor het bruidspaar wordt, kunnen ze toch het hele traject meemaken. Zonder stress en gewoon kunnen genieten. Want daar gaat het om!


DE BEURS:

17 en 18 Maart stonden Myrthe en ik op de beurs 'Love and Marriage’. Dit was mijn eerste beurs en ik had dus ook geen besef wat ik ervan kon verwachten. Het was eerst heel erg wennen want je wil mensen aanspreken maar ook niet opdringerig overkomen, omdat ik dat persoonlijk erg vervelend zou vinden. Na een tijdje verliepen de gesprekken steeds soepeler en heb ik zelf al een aantal geïnteresseerden! Ik vond de beurs een hele leuke ervaring ook omdat ik mij éen voelde met het bedrijf. Ik kan natuurlijk niet aan Myrthe tippen maar ik verbaasde mij erover hoe veel ik al over het nieuwe trouwen weet en hoe je dat kan over kan brengen naar anderen. 217 keer bekeken
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

  Leuk als je ons volgt op Instagram!

  • Instagram - Black Circle
  CONTACT

  info@myrthe-regelt-het.nl      

  tel: 020-2142379

  LET OP: als je ons mailt

  voor meer informatie, kan

  het zijn dat ons antwoord in

  je spam terecht komt.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Wedding
  • Instagram - Events