Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Styling

Concept & Styling

[DIENSTEN]

Concept & Styling

In de styling van jullie dag kunnen wij ons he-le-maal verliezen, in a good way. We gaan er 300% voor, en creëren een geheel wat écht bij jullie past. We zijn op de hoogte van trends, hebben de materialen in huis en maken voor elke bruiloft materialen op maat voor jullie.

Onze opslag ligt vol met kilometers aan de mooiste stoffen voor onze signature backdrops, en jaw-dropping plafond deco. Ook bijzonder tafellinnen en servetten maken we allemaal zelf voor jullie, zodat het helemaal matcht met wie jullie zijn.

Uiteraard kan het bloem- en groenwerk een grote rol spelen en ook de totale beleving is iets waar in het concept met jullie aan werken.

Zo kan het zomaar zijn dat er een piccolo-styled host jullie gasten met een warme knipoog ontvangt, omdat we jullie gasten graag een extra smiling welkom willen geven, zo 1 waarbij je meteen voelt: dit gaat een speciale dag worden!

Voor ons eindigt styling dus niet bij decoratie, het gaat om een totale beleving en hierin denken we graag op conceptueel niveau met jullie mee. Vandaar de dienst Concept & Styling.

Als jullie de styling los van planning willen boeken bij ons, vragen we om een minimale investering van 7000,-. Dit is inclusief (basis) bloemen, alle materialen en onze werk uren.

Mocht dit niet binnen jullie budget planning vallen, raden we je aan een kijkje te nemen bij ons Styling Verhuurbedrijf (link)

Over Myrthe

Myrthe, de bezielende kracht achter Myrthe Regelt Het, is niet zomaar een weddingstylist; ze is een visionair die gedreven wordt door haar passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Met haar jarenlange ervaring, ongeëvenaarde creativiteit en oog voor detail, leidt ze met trots een team dat niet alleen bruiloften organiseert, maar ware kunstwerken van liefde tot leven brengt.

[DIENSTEN]

Concept & Styling

We werken samen met de meest bijzondere locaties in Amsterdam. We kennen op praktisch alle locaties inmiddels de weg, de do’s & don’ts & hebben een prettige samenwerking met de locatiemanagers.
Wat denk je bijvoorbeeld van Het Conservatorium Hotel, Tobacco Theater, Vondelkerk, de Westerliefde (&Unie), Hortus Botanicus, Het Scheepvaartmuseum, het Rijk van de Keizer, De Loft, Hangar, Helling 7, Hoogtij, Coulisse, Westerkerk, De Duif, het Spiegel Atelier, Studio Wieman, Amaze, Hotel Arena, Huize Frankendael, de Kas, Mediamatic, Strand Zuid of Pullitzer?

Maar ook zeker andere plekken in Nederland bezoeken we graag. Wat denk je van Bries Noordwijk, Hof Ilpenstein, Parc Broekhuizen, Polleplaets, Orangerie Elswout, Tulum, Plantage Rococo, Buitenplaats Beekhuizen, Slot Doddendael en het Flinkeboskje?

En vergeet vooral jullie eigen tuin niet. We hebben veel ervaring met omtoveren van een leeg grasveld tot een waar wedding walhalla, zelf inclusief slaapplekken als jullie willen!

[MRH WEDDINGS]

Featured in

[REVIEWS]

“Jullie waren echt een styling swat team, zo precies & goed georganiseerd. Heel knap hoe jullie tegen de klok hebben geraced & zelfs de kleinste details goed hebben afgewerkt.”