Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner

THE BEST OF… MYRTHE REGELT HET

Als Weddingplanner & Stylist krijgen we vaak dezelfde vragen. "Hebben jullie ooit een bridezilla meegemaakt?" Het antwoord is volmondig nee. En de vraag naar onze favoriete bruiloft? Een onmogelijke keuze, gezien de vele prachtige momenten die we mochten creëren. We nemen je mee langs enkele hoogtepunten: van epische ceremonie backdrops tot sfeervolle diners in het bos. En wat dacht je van feesten op bootjes door de Amsterdamse grachten? Elk detail, van styling tot locatie, is doordacht en met passie gerealiseerd. Beleef het mee en ontdek de magie!
MRH Marjolein & Edwin Wedding

LIEVELINGS

Het beroep Weddingplanner & Stylist roept altijd veel vragen op. Verreweg de meest gestelde vraag die we krijgen: ‘Hebben jullie wel eens een bridezilla meegemaakt?’ En dat antwoord blijft toch echt voluit ‘NEE’. Daarover een andere keer meer. De vraag die standaard op nummer 2 komt is: Wat was jullie mooiste bruiloft? Dat voelt toch een beetje als kiezen tussen je kinderen. Best een onmogelijke vraag. We hebben zoveel mooie elementen binnen bruiloften mogen invullen! Daarom nemen we je mee in een aantal favorieten. Komen ze.

Qua styling hebben we veel ceremonie backdrop-hoogtepunten mogen beleven. De backdrop der backdrops hebben we met gevaar voor eigen leven op 7 meter hoogte ingehangen. Nog steeds een favoriet op vele moodboards van onze bruidsparen.

Wel leuk om te vertellen is dat het altijd weer een kwestie is van bekijken wat we op locatie aantreffen, en hoe we er het mooiste van kunnen maken. In dit geval wilden we echt die indrukwekkende hoogte benutten, maar was er geen ophangmogelijkheid. We hebben doorgezet en toch een manier gevonden. Dat maakte de locatie zo veel mooier! En het bruidspaar kwam ontroerd binnen; BAM, zij blij; wij blij! (Foto credit: Renske Meinema)

Amsterdam wedding decoratie

DE BORREL

Of die keer dat we een grote groep Amerikaanse gasten na de ceremonie van een koppel uit New York in meerdere bootjes over de Amsterdamse grachten mee namen. Onderweg kwamen we ‘toevallig’ de cater-boot tegen die heel casual langs alle bootjes ging met hapjes en natuurlijk ‘bitterballs’. Het bruidspaar hopte van boot naar boot en het was 1 groot feest!

Dit lijkt dan allemaal heel easy en soepel, maar daar zat zoveel timing achter. Fantastisch als alles dan helemaal lekker loopt en gasten een geweldige ervaring beleven! (Foto credit: Renske Meinema)

HET DINER

bruiloft decoratie tafelstyling amsterdam

Oeh, en dan het diner in het bos aan lange kronkeltafels op de heetste dag van afgelopen zomer. Naast dat we dit plaatje altijd al een keer wilden neerzetten, was het ook echt nodig. Want, het was ‘Echt In Het Bos’. Dus vind dan maar eens een plat en recht stuk waar precies een lange tafel kan. Precies, dat is er niet; dus we moesten wel kronkelen.

Wat niemand ziet op al die mooie beelden is hoe we met ons team dan in 35 graden met kruiwagens met materiaal door het bos crossen om alles daar op te kunnen zetten. Hoe onhandig ook; we gingen er voor, want het moest en zou op dat perfecte plekje. En wat was het dat waard, echt magisch was het! (Foto credit: Roos Jooren)

organisatie bruiloft myrthe regelt het

HET FEEST

Zoveel mooie weddingfeesten, zoveel shotjes, zoveel leuke bands, dj’s, zoveel gin-tonics en zoveel complete families op de dansvloer. Ik denk aan het bruidspaar wat zei ‘nee het hoeft niet echt een dansfeest te worden’, en met hun intieme groep gasten misschien wel het hardst gefeest heeft dat seizoen. Ik denk aan het feest wat we openden met een parade van gekke beesten die ineens binnen kwamen en onder begeleiding van drums de hele after-dinnerdip de zaal uit gooiden.. Wat ging dat meteen goed los! (Foto credit: Forlovewelive)

De wedding locatie Wat ons qua locatie echt is bijgebleven is de achtertuin (zeg maar gerust landgoed) van de moeder van de bruidegom. Na veel twijfel bij het bruidspaar tussen een luxe hotel of Glamping in de tuin, hebben we ze kunnen overtuigen van de meerwaarde van de ervaring die we ‘from scratch’ konden gaan opbouwen voor ze.

Het werd een Weekend Glamping Wedding waarvan ook wij nog steeds niet kunnen geloven dat het echt gebeurd is. Van piccolo’s die de koffers van de gasten in de juiste tenten klaar legden, tot tut-tenten, jacuzzi’s, en een sterrendiner in een kas. Met als hoogtepunt een intieme ceremonie onder de grote kastanjeboom waar de bruidegom als kind in speelde!

[REVIEWS]

“Wij zouden jou als WEDDINGPLANNER bij iedereen aanraden. Jouw betrokkenheid, openheid en enthousiasme maakte dat we geen stress hadden van een regenbuitje of windkracht 10.”

We maken graag persoonlijk contact in een introductiegesprek, waarin we onze diensten extra kunnen toelichten en kunnen afstemmen met jullie hoe we de beste match kunnen maken.

Plan nu jullie introductiegesprek in en dan spreken we elkaar snel!