Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Wedding Planning

Totaalconcept: Planning & Styling ineen

[DIENSTEN]

Wedding planning

We werken als weddingplanners binnen een totaalconcept waarbij we zowel de planning als de styling verzorgen en op deze manier echt jullie complete verhaal als een beleving gaan opzetten.

Wat ons betreft gaat het namelijk om een bepaalde beleving. Een flow die voor jullie én jullie gasten goed voelt. Dit zit hem in het uitwerken van een realistische planning, maar ook in een gevoel wat een locatie geeft. Styling doet daarin veel, maar ook beleving. Stel je bijvoorbeeld eens het verschil voor tussen een warm welkom door een bijzondere host in vergelijking met het algemene welkom door een uitzendkracht van de locatie.
Je kan je voorstellen dat de dag hierdoor voor jullie gasten heel anders start, en door op maat na te denken over dit soort elementen maakt dit dat jullie wedding echt memorabel wordt. Voor jullie én jullie gasten.

Daarbij merken we vooral dat de ‘problemen’ waar we tegenaan lopen, zorgen voor creatief moeten nadenken, en dat hieruit de meest memorabele elementen ontstaan.
Een goed voorbeeld hiervan is de wedding van Sabine & Bart, waarbij zij zich zorgen maakten over de koude aankomst van de avondgasten. We hebben deze mensen bij de parkeerplaats opgevangen en allemaal een silent disco headphone gegeven. Met deze headphone op liepen zij over het bospaadje richting de locatie. Onderweg kregen ze gedeeltes van de ceremonie te horen, muziek die iets betekende voor het bruidspaar en stukjes ingesproken tekst en zo kwamen ze letterlijk en figuurlijk steeds dichter bij het bruidspaar. Tegen het einde van het pad kwam er iemand uit de bosjes met limoncello’s voor iedereen en steeds hardere muziek. Tegen de tijd dat de avondgasten bij de feesttent waren, stroomde het soepel over in de openingsdans en was de groep helemaal één feestend geheel. Achteraf gezien werd dit ‘probleem’ het meest speciale onderdeel van hun dag. That is what we do!

Kosten weddingplanning: vanaf 7500,- Incl BTW

Over Myrthe

Myrthe Regelt Het. Een knipoog naar Myrthe Nijboer, die in 2015 de basis legde voor wat later uit zou groeien tot het wedding expert bedrijf dat het nu is. Vanuit haar liefde voor mode, horeca en hoogwaardig georganiseerde ervaringen is ze nu de bezielende kracht achter Myrthe Regelt Het. Met haar jarenlange ervaring, never-ending creativiteit en oog voor detail, leidt ze met trots een team dat niet alleen weddings plant, maar vooral elk bruidspaar weer verrast met met een onvergetelijke wedding!

[DIENSTEN]

Hoe wij werken van ‘help’ naar ‘wow, wat een dag!’

We plannen een gezet aantal werksessies met jullie in. De inhoud van de sessie’s is strategisch verdeeld zodat we wél op tijd overal aan denken en de juiste beslissingen nemen en níet overwhelmed worden door alles wat er op jullie afkomt.
Wij houden in een gedeelde online werkomgeving altijd het totale overzicht en zijn het aanspreekpunt voor de leveranciers waarbij we zorgen dat jullie vooral gaan genieten van de keuze’s die gemaakt mogen gaan worden.

Daarnaast zijn we jullie creatieve prikker. Hiermee bedoelen we dat jullie goed leren kennen door jullie te ‘prikken’ met allerlei opties en ideeën en zo te achterhalen wat bij jullie past.
Hierdoor komen we uit de veilige ‘zo hoort het’ energie en creëren we een wedding die echt bij jullie past. Hierin werken we in een no-nonsense communicatie, waardoor we snel een wow-factor resultaat behalen.

Uiteraard zijn we op de wedding dag(en) zelf aanwezig om alles (ja, echt alles) in goede banen te leiden. Bij een wedding boven 100 gasten en op meerdere locaties is er ook altijd een assistent mee. En helemaal als we de styling meenemen, werkt er echt een fabulous mrt team aan jullie wedding!

De kosten voor onze weddingplanservice starten bij 7500,-.
De styling & beleving worden apart hiervan en op maat ge’offreerd en starten bij 7000,-.

[MRH WEDDINGS]

Featured in

[REVIEWS]

“We received so many compliments from our guests about the styling and service and as I mentioned to you that day, it was everything that we wanted and much more!”