Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Weddingplanner Amsterdam

Ben je op zoek naar een weddingplanner in Amsterdam? Zoek niet verder! Als ervaren weddingplanner in deze bruisende stad, verzorgen wij jullie speciale dag tot in de kleinste details. Onze ongeëvenaarde service, out-of-the-box oplossingen en high-end stijl zijn ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Of je nu compleet ontzorgt wil worden, enkel op zoek bent naar iemand die de styling uit handen neemt of een ceremoniemeester voor 1 dag nodig hebt. Myrthe regelt het! Laten we een introductie gesprek inplannen om samen te onderzoeken hoe we jullie speciale dag vorm gaan geven.

[WEDDINGPLANNER AMSTERDAM]

Waarom Kiezen voor Amsterdam?

Amsterdam is niet zomaar een stad; het is een plek waar romantiek en avontuur samenkomen. Een plek vol leven en kleur, perfect om jouw bruiloft tot leven te brengen. Of je nu van een intieme bruiloft in de binnenstad aan de grachten droomt, of juist op zoek bent naar een groot feest op een uniek locatie (of juist een combinatie hiervan!).

Als Amsterdam based weddingplanner weet Myrthe Regelt Het de verborgen parels in de stad te vinden. Met vele jaren ervaring zijn we dé go-to weddingplanner in Amsterdam. Het mooie van Amsterdam is dat je hier alles kunt vinden, doen en beleven, en dat maakt het de perfecte plek om te trouwen.

Geen zoetsappige bruiloft

Jullie zijn niet op zoek naar een doorsnee zoetsappige bruiloft. Jullie leggen de lat hoog en beseffen maar al te goed dat om jullie visie werkelijkheid te maken er veel werk verzet moet worden: kiezen van de perfecte locatie, selecteren van de bloemen, opmaak van de tafels voor het diner, coördinatie van leveranciers en zo gaat die lijst nog wel even door.

Waar anderen bij het horen van jullie visie misschien afhaken, begint het bij Myrthe Regelt Het pas. Geen uitdaging is te gek. Of je nu zelf jullie bruiloft hebt georganiseerd en enkel een planner voor de dag nodig hebt, alleen de styling door ons wilt laten verzorgen of totaal ontzorgd worden. Voor elke behoefte hebben we een passend oplossing.

[WEDDINGPLANNER AMSTERDAM]

Totaalconcept (Weddingplanning & Styling)

Ons totaalconcept (een combinatie tussen planning & styling) gaat veel verder dan enkel het organiseren van jullie wedding. Het is een onvergetelijke reis die begint bij een droom en eindigt in een onvergetelijke dag.

Vanaf het eerste gesprek tot de laatste dans nemen wij de regie in handen, waardoor jullie zorgeloos kunnen genieten van de gehele reis. We beginnen met een introductiegesprek waarin we het hebben over jullie visie en ideeën. Ik luister naar al jullie verhalen en dromen en vertaal dit naar een uniek concept die aansluit bij jullie als individuen.

Met onze ruime ervaring en expertise in weddingplanning en styling zorgen wij voor een authentieke en adembenemend mooie sfeer. Van het selecteren van de perfecte locatie tot het regelen van de bloemstukken op tafel; voor elk aspect nemen wij de zorg uit handen en zorgen dat dit perfect om elkaar is afgestemd.

Maar bij het visuele gedeelte stopt het bij ons niet. Gedurende het gehele proces zijn wij er om jullie te ontzorgen en te begeleiden, alles om jullie stress te verlichten. Of dit nu gaat om het uitzoeken van de juiste leveranciers of het omgaan met last-minute wijzigingen; alles om het soepel te laten verlopen waardoor jullie enkel hoeven te genieten.

Kortom, ons totaalconcept verzekerd een zorgeloze en prachtige wedding, waarin aan elk aspect van de planning en styling aandacht wordt besteed.

[WEDDINGPLANNER AMSTERDAM]

Ceremoniemeester voor 1 dag

Hebben jullie alles al georganiseerd maar willen jullie op de dag zelf geen stress ervaren of alles wel soepel zal verlopen? Door een professionele ceremoniemeester voor 1 dag in te schakelen zijn jullie én jullie gasten verzekerd van een ontspannen dag. Van het nabellen van leveranciers, het welkom tot het laatste afscheid.

Vaak wordt ceremoniemeester voor 1 dag gecombineerd met onze losse styling.

Losse Styling

Mochten jullie voor diverse aspecten al zelf de boel op orde hebben en willen jullie enkel gebruikmaken van onze expertise en ervaring in styling? Ook dat kan! Wij bieden losse stylingsdiensten aan waar wij jullie visie tot leven brengen, van tafelsettingen tot bloemendecoraties.

[WEDDINGPLANNER AMSTERDAM]

Onze Filosofie

Bij Myrthe Regelt Het zijn we van mening dat elke wedding uniek moet zijn, vrij van clichés en standaarden. Een wedding hoort afgestemd te zijn op jullie persoonlijkheden, waarbij elk klein detail een verhaal vertelt dat alleen jullie is.

Dit is de reden dat wij afstappen van het ‘normale’ en zoeken we graag de grenzen op. Het traditionele ‘zoetsappige’ maakt plaats voor high-end, creativiteit en een vleugje ‘rauw’. We krijgen enorm veel energie van grote uitdagingen, die we met een grote glimlach aan gaan. Hoe gekker het idee, hoe beter! We streven altijd naar een bruiloft met een edge waar grootsheid en verfijning centraal staat. Een wedding met veel details afgestemd op de laatste trends, dit terwijl we wel trouw blijven aan de unieke persoonlijkheden van het bruidspaar.

Wil je zien hoe wij dit hebben vertaald voor vele andere paren? Verdwaal gerust in ons portfolio. Hier laten we met trots zien hoe wij velen een onvergetelijke dag hebben verzorgd.

Waarom Kiezen voor Myrthe Regelt Het?

Als ervaren high-end full service weddingplanner in Amsterdam, geloven wij in het creëren van een totaalconcept die alle aspecten van jullie bruiloft omvat. Van het idee, de planning, de styling, tot het coördineren van hoogwaardige leveranciers. Wij streven naar volledige ontzorging op hoogwaardig en creatief niveau. Als seniors in het vak hebben we door de jaren heen een vast netwerk aan partners opgebouwd. Ons team beschikt zelf over een schat aan ervaring in de hospitality en horeca, waardoor onze service ongeëvenaard is.

[MRH WEDDINGS]

Laten we kennismaken

Is jullie nieuwsgierigheid gewekt en zijn jullie enthousiast geworden over een wedding verzorgd door Myrthe Regelt Het? Ik nodig je graag uit voor een introductiegesprek. Hierin verkennen we samen de mogelijkheden en gaan we aan de slag met jullie ideeën. Hierin vermijden we bewust de ‘safe zone’ en ontdekken we wie jullie echt zijn en wat voor soort wedding daarbij past.

Dus plan dat introductiegesprek in en laat mij jullie leren kennen! Samen komen we tot de beste invulling van jullie speciale dag. Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag! Stuur dan een mail naar info@myrthe-regelt-het.nl of bel 020 214 379.