Myrthe Regelt Het Amsterdam Weddingplanner wit

Weddingplanner

Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner? Myrthe Regelt Het is een ervaren Amsterdam based weddingplanner. Ondertussen één van de seniors in het vak waarbij we jullie verblijden met out-of-the box ideeën, een high-end stijl en ongeëvenaarde service. Voor een gegarandeerd succesvolle bruiloft, zijn wij de juiste keuze! Bij Myrthe Regelt Het bieden we diverse opties waar jullie gebruik van kunnen maken. Of jullie nu de gehele bruiloft uit handen willen geven, enkel de styling door ons willen laten verzorgen of ons in wilt huren als ceremoniemeester voor één dag. Laten we snel een introductiegesprek inplannen om te kijken waar jullie wensen liggen.

Benieuwd of wij wel up-to-the-task zijn? Bekijk ons portfolio waar we een greep van alle (ondertussen meer dan 150!) bruiloften laten zien.

[WEDDINGPLANNER]

Wat doet een weddingplanner?

Een weddingplanner is verantwoordelijk voor alle aspecten voor het organiseren van een bruiloft van begin tot eind. Denk hierbij aan het plannen, coördineren, uitvoeren en in goede banen leiden.

Zo is een weddingplanner vanaf het begin van een bruiloft betrokken door in gesprek te gaan met het te trouwen stel. In samenspraak maken ze een plan die aansluit bij hun visie, voorkeuren en budget. Locaties worden bezocht en uitgekozen, de juiste leveranciers worden verzameld en een draaiboek voor de dag zelf wordt gemaakt. Op de dag van de bruiloft wordt de planning nauwlettend gevolgd en wordt elk aspect gecoördineerd door de weddingplanner. Hieronder valt ook het begeleiden van leveranciers en het oplossen van eventuele problemen.

Door de gehele reis van begin tot eind wordt het bruidspaar ontlast zodat zij alleen maar hoeven te genieten.

[WEDDINGPLANNER]

Welke opties heeft MRH?

Wanneer je Myrthe Regelt Het in wil schakelen als weddingplanner hebben jullie diverse opties om uit te kiezen. Waar het ene paar graag het volledige plaatje uit handen wil geven om het optimale uit de bruiloft te halen zijn er ook die enkel de styling door ons wil laten verzorgen of ons enkel in willen zetten als ceremoniemeester.

Totaalconcept (weddingplanning & Styling)

Moment dat je ons inzet als weddingplanner die jullie totaalconcept mag verzorgen ben je er verzekerd van dat beide naadloos op elkaar zijn afgestemd.  Een reis waar jullie vanaf het begin aan de hand worden meegenomen zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Het introductiegesprek legt de basis voor de rest van de bruiloft. In dit eerste gesprek vertellen jullie wat jullie eventueel al voor ogen hebben. Daarnaast gaan we dieper in op wie jullie zijn als individu maar ook als stel. Door leuke herinneringen en verhalen, die jullie samen hebben gemaakt, te delen sluit het plan volledig bij jullie aan en wordt het een one-of-a-kind bruiloft.

A.d.h.v. dit (door jullie goedgekeurde) plan zetten wij vervolgens onze jarenlange ervaring in voor de uitvoering. Waar we met de styling zorgen voor een authentieke en adembenemende sfeer. Van het uitkiezen van de perfecte locatie tot het regelen van de soort glazen op de tafels, aan elk detail wordt gedacht.

Het totaalconcept is er om jullie volledig te ontzien, daar hoort ook het regelen van de aanloop naar en de bruiloft zelf bij. Van het nabellen van leveranciers, het coördineren op de dag zelf tot het laatste afscheid.

Losse styling

Hebben jullie al een regeltante of -neef en willen jullie enkel gebruikmaken van de high-end styling die wij kunnen verzorgen? Door de losse styling bij ons af te nemen zijn jullie verzekerd van een geweldige look-and-feel, terwijl jullie de rest zelf in handen houden.

Ceremoniemeester voor 1 dag

Hebben jullie wel iemand die de styling verzorgd maar ontbreekt het juist aan een regeltante? Myrthe Regelt Het is jouw regeltante voor 1 dag. Wij ontzien jullie op de dag zelf en in de aanloop naar de bruiloft. Van het nabellen van leveranciers tot het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen op de dag van de bruiloft.

[MRH WEDDINGS]

Wanneer MRH inhuren als weddingplanner?

Zijn jullie op zoek naar een high-end weddingplanner die afstapt van het ‘normale’? Een weddingplanner waar ‘zoetsappig’ wordt ingeruild voor creativiteit met een vleugje rauw? Eentje die enorm veel energie krijgt van de grootste uitdagingen? Is het antwoord hierop ‘ja’? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Bij Myrthe Regelt Het streven we naar grootsheid zonder details uit het ook te verliezen. Wij verzorgen jullie bruiloft van a tot z. Eén die volledig aansluit bij jullie unieke persoonlijkheden.

Wanneer spreken we elkaar?

Overtuigd dat we een match zijn? Laten we dan een kennismakingsgesprek met elkaar inplannen om samen rustig te onderzoeken wat voor bruiloft écht bij jullie past. Hebben jullie vooraf nog vragen? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@myrthe-regelt-het.nl of door te bellen naar 020 214 379.