top of page

Weddingplanning

Team Myrthe Regelt Het is op haar best als full-service weddingplanner, wanneer we samen met jullie jullie complete verhaal mogen vormgeven.

We hebben veel ervaring in de breedste zin van weddings, en zorgen ervoor dat jullie dag of weekend tot in detail matcht met wie jullie zijn.

Zowel in het voortraject als op de dag zelf ontzorgen we jullie compleet. We zijn creatief en goed in strak plannen; daar komt vooral heel veel plezier voor jullie uit.

En dat is ons doel: dat het voor jullie leuk is; zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

In een kennismaking gaan we brainstormen, helpen we jullie met het opstellen van de dagindeling en komen we met extra ideëen voor jullie dag. We hebben erg veel verrassende en kwalitatief goede leveranciers waar we jullie graag aan koppelen en zorgen dat aan alles gedacht is.

We bezoeken samen de locatie(s), we maken voor jullie een planning, to-do lijsten en zorgen dat jullie binnen de planning en jullie budget blijven. We stellen een draaiboek op, houden alle leveranciers op de hoogte en zorgen er op de dag zelf van begin tot eind voor dat alles goed verloopt en dat jullie en jullie gasten zich nergens zorgen over hoeven te maken.

 

Deze optie wordt veel geboekt samen met Concept & Styling.

Dit is onze favoriete variant en zorgt echt voor een fantastisch en uniek geheel!

 

kosten full service weddingplanner:

VANAF 6500,- inclusief 21% BTW

note: valt dit helemaal buiten jullie budget?

Neem ook even contact op, we hebben goed contact met een aantal weddingplanners die andere tarieven rekenen;

we koppelen jullie graag!

  • Myrthe Regelt Het
  • Pinterest
  • Instagram
weddingplanneramsterdam.png
bottom of page