top of page

Events

logo.png

Zakelijk & Prive 

Als ervaren eventplanners en -stylisten hebben wij al vele bijzondere evenementen mogen verzorgen en versterken.


Wij werken hiervoor samen met locaties in Amsterdam en omstreken (denk aan Westerliefde, Tobacco Theater, Strand Zuid, Adam Toren, Hotel Arena en meer) om aan de vraag omtrent conceptontwikkeling styling en organisatie te voldoen. 
Daar hebben we al vele bijzondere business events voor bijv Microsoft, Bing, Rituals, Seiko, Seat, Vibe Group en Netflix mogen invullen.

Myrthe Regelt Het staat voor uniek vormgegeven events.
Op creatief niveau denken we buiten de lijntjes en door onze persoonlijke en heldere communicatie wordt het plannen, invullen en/of stylen van jullie event een feest!

Wij bedenken een concept, vullen de beleving in, denken fantastische styling uit, verzorgen alle planning en brengen dit allemaal samen tijdens het event.
Ook als we niet vanaf het begin betrokken zijn bij de organisatie, versterken we jullie event graag door de styling en beleving voor jullie in te vullen.

We gaan we op zoek naar wat past bij het event en werken hiervoor een concept en offerte op maat uit. 
 

Ook verrassen we onze particuliere klanten met het uitdenken van jullie feest van begin tot eind, het organiseren van unieke (huis)diners en uitgebreide tuinfeesten.

Mail ons op info@myrthe-regelt-het.nl, vul ons contactformulier hieronder in

of bel naar 020 214 2379. 

  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

ADVIES-
GESPREK

CONCEPT
& STYLING

EVENT MANAGER

EVENT

PLANNER

BROCHURE
STYLING

ADVIES-
GESPREK

bottom of page